Inca un laptop Asus localizat pentru Romania, de data asta cu Mileu

Incep sa apara tot mai multe informatii despre seria limitata de laptopuri Asus localizata pentru Romania. Se pare ca va fi o initiativa mondiala, cu editii localizate pentru mai multe tari.

Aseara v-am prezentat modelul cu Rapirea din Serai. Astazi, la Dan, vad acest model cu “Mileu” care mi se pare totusi prea mult. 😀 Cei de la LaptopNews se pare ca au si mai multe detalii oficiale: laptopul se va numi K53LE si va ajunge pe piata la mijlocul lunii aprilie, cu un pret de pornire de aproximativ 2400 lei. Modelul de baza va avea un ecran de 15.6 inch Full HD, procesor Intel Core i5, 4 GB memorie RAM, placa video NVIDIA GeForce GT 500, hard disk cu capacitatea de 640GB si o baterie de 9 celule cu autonomie de pana la 8 ore.  Hmmm, pretul mi se pare un pic cam mic, o fi vreo politica de dumping pe care cei de la Asus o aplica pentru Romania?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Inca un laptop Asus localizat pentru Romania, de data asta cu Mileu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *