Computex 2011: Padfone de la Asus

Jonnie Shih ne-a prezentat si vestitul Padfone, o interesanta combinatie de smartphone si tableta. Smartphone-ul este andocat in interiorul tabletei, astfel ca vom putea vizualiza pe un ecran mai mare toate aplicatiile pe care le utilizam. Cei de la Asus promit ca trecerea aplicatiiilor de la ecranul mic la cel mare este continua, fara intreruperi, interfata sistemului de operare fiind modificata pentru a se potrivi ambelor display-uri. De asemenea, o data andocat, bateria smartphone-ului se va incarca de la cea a tabletei.

Smartphone-ul pare sa aiba un ecran in jurul a 4.3 inchi iar tableta de 10.1 inchi. De asemenea, smartphone-ul va avea o camera de 5 Mpix si va rula o versiune de Android, nu se stie exact care. Foarte interesant este faptul ca, in timp ce este andocat, putem utiliza camera smartphone-ului printr-un orificiu special in tableta.

Inca nu am inteles exact daca ambele vor avea sistem de operare dedicat. Smartphone-ul, normal ca are. Dar tableta? Este doar o solutie de andocare sau poate lucra independent? Din cate stiu, stocarea se face doar pe smartphone. Aflu maine mai multe detalii.

Cateva imagini oficiale, pe urmatoarea pagina.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Computex 2011: Padfone de la Asus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *