MIO – Noua gama de GPS-uri pentru 2011

Astazi, cei de la Mio lanseaza si in Romania noua gama de dispozitive GPS, 9 in total, care vin cu software-ul Spirit optimizat, functii suplimentare pentru imbunatatirea experientei de navigare dar si update gratuit al hartilor timp de 2 ani pentru intreg teritoriul Europei. Odata cu lansarea noii game de echipamente GPS, Mio va oferi utilizatorilor si posibilitatea de a utiliza harti inchiriate pentru perioade de trei zile, sapte zile sau o luna.

Noua gama de echipamente GPS include modulul avansat SmartRoutes care, la stabilirea unui traseu, ofera previzualizarea a 4 rute diferite pe ecran: cea mai rapida, cea mai scurta, cea mai simpla si cea mai economica. Nu mai trebuie sa presetam noi tipul rutei, GPS-ul ne va oferi toate variantele. In tarile mai civilizate, unde exista functie TMC, SmartRoutes se va folosi si de informatiile din trafic pentru stabilirea traseului potrivit.

O alta facilitate importanta este funcţia de asistenta la parcare, care permite afisarea listei parcarilor disponibile pe o raza de 1 km in jurul destinatiei.

Si, in sfarsit, cei de la Mio au ghidare pe banda corecta (previzualizarea traseului) pentru a inlesni virarea, optiune extrem de folositoare in special in traficul aglomerat sau la iesirea de pe autostrada.

Dispune si de  functia LearnMe Pro care monitorizeaza si retine stilul de condus specific fiecarui utilizator pentru a estima cat mai corect timpul aproximativ de ajungere la destinatie si pentru a oferi conducatorului auto rute personalizate. Deci, timpul estimat nu se mai calculeaza in functie de vitezele legale de pe harta ci in functie de viteza de condus reala.

Utilizatorii care se vor orienta catre modelele Mio S485, S487 si S670, S685 si S687 vor avea la dispozitie informatii TMC, acolo unde este functional acest serviciu, iar cei care vor opta pentru varfurile de gama S487 si S687 vor putea sa conecteze la dispozitiv orice echipament ce include conectivitate Bluetooth.

Echipamentele varf de gama Mio S487 si Mio S687 includ ghiduri de calatorie pentru orasele mari din Europa, cu liste generoase ale atractiilor turistice, locurile in care se poate servi masa, hoteluri sau alte Puncte de Interes (POI).

Noua gama de dispozitive Mio porneste de la preturi de 300 Lei pentru dispozitivele entry-level si ajunge la 950 RON pentru varful de gama cu ecran de 5 inchi – S687.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “MIO – Noua gama de GPS-uri pentru 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *