Logitech N600: un lapdesk cu touchpad ubercool!

Acasa imi place sa utilizez laptopul lenevind in fotoliu, asa ca ma folosesc zi de zi de un lapdesk N550 de la Logitech. Acesta ma ajuta sa il tin intr-o pozitie mai confortabila pentru redactare si, in acelasi timp, ma fereste de caldura degajata, plus ca acest model imi asigura un sistem audio mai puternic fata de cel existent pe laptop. Este un accesoriu de care nu ma mai pot desparti, il recomand fara retinere tuturor celor care au nevoie de asa ceva.

Dar, cei de la Logitech, ne mai ofera o surpriza. Este vorba de lapdesk-ul N600 care, pe langa functia de suport pentru laptop si scut anti-caldura, mai are si un touchpad retractabil cu functii multitactile. Ce ziceti? Mi se pare un accesoriu super tare. Multi dintre noi nu ne putem obisnui cu pozitia centrala a touchpad-ului laptopului. Logitech ne ofera unul pozitionat lateral, asa cum am utiliza un mouse. Conectarea la notebook se realizeaza pentru mini-receiver din gama Unifying. Are controale pentru ajustarea volumului sau lansarea browser-ului web si o autonomie de aproape 6 luni. Si, daca nu va imprieteniti cu functiile tactile, il puteti utiliza ca suport pentru mouse. 😀

Din septembrie va fi in Romania la un pret de aproximativ 299 Lei.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *