Cu mainile pe: Asus B121 (in Romania)

Iata ca, o tableta cu Windows 7 de la Asus si-a facut aparitia si pe meleagurile noastre. Momentan doar un exemplar de test, poate in viitor si la vanzare. Tableta EEEPad B121 are un ecran de 12.1 inchi cu o rezolutie de 1280×800 pixeli, un procesor Core i5 U470 la 1.33 Ghz, 4GB memorie RAM, stocare pe un SSD de 64GB. Este un pic mai masiva decat tabletele cu Android dar dimensiunile si greutatea sunt in limitele portabilitatii: 1.16Kg si grosime de numai 16.95mm. In plus, vine si cu o misto husa din piele dar si cu tastatura qwerty pe bluetooth. Este un echipament a carui utilitate o vad in special in mediile de business. Mai multe despre ea, intr-un viitor review.

Mi-a placut cum se misca ecranul tactil, si cand l-am utilizat cu degetele din dotare dar si cand l-am “atins suav” cu stylus-ul. 😀 A raspuns ok si la navigarea pe internet dar si la vizualizarea videoclipurilor in format full HD. Dar, de ajuns cu vorbaria, mai jos puteti urmari un material video cu meseriasa tableta Asus B121.

 

 
Pe urmatoarea pagina aveti la dispozitie si o mini-galerie foto.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

6 thoughts on “Cu mainile pe: Asus B121 (in Romania)

  • November 1, 2011 at 6:15 pm
    Permalink

    Hmmm, pare interesanta. Oare cat o avea autonomie si standby??

    Reply
    • November 1, 2011 at 6:29 pm
      Permalink

      teoretic, ei spun 4.5 ore… deci, pe undeva pe la 3 ore ar fi o situatie mai reala…

      Reply
  • Pingback: Asus B121 - aÈ™a da

    • November 2, 2011 at 5:20 am
      Permalink

      ??? ma che ai? 😀

      Reply
  • February 29, 2012 at 7:41 pm
    Permalink

    Aveti idee de un pret ceva? 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *