Audio Docking-uri de la Samsung (la MWC 2012 in Barcelona)

Pentru a pune mai bine in valoare calitatile multimedia ale unui smartphone sau ale unei tablete, de cele mai multe ori avem nevoie de un sistem audio cu andocare dedicata. Cei de la Samsung au expus la MWC 2012 in Barcelona si noile sisteme audio cu andocare, gadgeturi care nu m-au lasat nepasator.

Este vorba de modelele DA-E560, DA-E660 si de meseriasul DA-E760 de care v-am mai povestit. Dupa cum ati vazut si voi, toate arata foarte bine, au un design modern, elegant, de calitate.

Cel mai mic dintre ele, DA-E560 este construit din fibra de sticla, are o putere stereo de 10W RMS, are Bluetooth si conector auxiliar pentru conectarea cu diversele playere audio, fie ca sunt smartphone-uri, fie ca sunt altfel de surse audio.

Mijlociul, DA-E660, este de tip 2.1, are 40W RMS, Bluetooth, functie USB Direct Play, conector auxiliar, fiind construit tot din fibra de sticla.

Fratele cel mare, DA-E760, tot 2.1, este cel care m-a impresionat cel mai tare. Constructie premium, eleganta, un amplificator cu tuburi catodice, putere de 100W RMS si, pe langa functiile cumulate ale fratiorilor mai mici, vine si cu AllShare prin conexiune Wi-Fi.

Din pacate, datorita zgomotului ambiental care ma inconjura in hala Samsung, nu mi-am dat seama daca si sound-ul livrat ascultatorului este la acelasi nivel cu aspectul lor premium. Deocamdata, raman doar la parerea ca aratau foarte bine.

Mai jos, avem si un videoclip realizat la fata locului.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Audio Docking-uri de la Samsung (la MWC 2012 in Barcelona)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *