Nokia Lumia 800 a fost lansat oficial în România

Am trecut în seara asta și pe la evenimentul de lansare al smartphone-ului Nokia Lumia 800 în România, un terminal bazat pe sistemul de operare Windows Phone 7.5.  Nokia Lumia 800 este un smartphone pe care l-am butonat deja, în general am fost mulțumit de serviciile sale. Dar, în această seară am mai aflat un lucru foarte interesant:  românii au acces în Marketplace de acum încolo, adică vor putea cumpăra aplicații sau jocuri. În sfârșit!  Până la urmă, mai bine mai târziu decât niciodată!

Din câte am înțeles, Lumia 800 va fi disponibil la toți operatorii de telefonie mobilă. Prețurile nu au fost încă detaliate, mâine s-ar putea să aflăm prima ofertă.

Cei de la Nokia au anuțat că din 20 aprilie vom avea la dispoziție și modelul Lumia 710. Personal, aș vrea să văd cât mai repede modelul Lumia 900, care are un ecran mai mare, așa cum îmi place mie.

Câteva imagini de la eveniment, pe următoarea pagină.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Nokia Lumia 800 a fost lansat oficial în România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *