Colia Power – Acumulatori externi pentru smartphone-uri și tablete

Cea mai serioasă hibă a smartphone-urilor actuale este autonomia. Putem spune că valoarea acesteia este invers proporțională cu performanțele de care dau dovadă. Cu cât au un procesor mai puternic și un ecran mai mare, cu atât acumulatorul din dotare va ține mai puțin. Așa că, deja am văzut persoane care apelează cu încredere la acumulatori externi, cu ajutorul cărora să-și reîncarce telefonul atunci când au nevoie.

Cei care au nevoie de așa ceva, pot arunca o privire și în oferta celor de la fungadgets.ro. Ei au adus în premieră pe piața românească gama de baterii externe Colia Power. Acestea au conectorii integrați și sunt compatibile cu telefoanele produse de Apple, BlackBerry, sau cu cele care rulează Android cum ar fi Samsung, HTC, LG și altele. De asemenea, există un model destinat și tabletelor.

Toate modelele pot fi găsite aici. O descriere a fiecăreia, pe următoarea pagină.


Colia Power.Stick – modelul cel mai mic si mai portabil. Un design elegant cu o carcasa de aluminiu ce vine in 8 culori. Exista 2 variante de conectori ascunsi in capac: Apple si Micro-USB pentru BlackBerry si Android. Capacitatea e sufienta pentru a reincarca un smartphone odata si jumatate. Reincarcarea se face prin portul USB atasat.


Colia Power.QYG 5000 – are integrati ambii conectorii, pentru Apple si Micro-USB, in mod discret in carcasa. Capacitatea e suficienta pentru a incarca de 2-3 ori un telefon.

Colia Power Ideo 5500 – Dedicata doar telefoanelor ce folosesc portul Micro-USB, are un design elegant cu conectorii integrati elegant in carcasa.


Colia Power QYG 6000 – Prin adaptorul atasat se poate incarca orice dispozitiv care foloseste conectorul Micro-USB, USB standard sau Apple. Reincarcarea ei se face tot prin cablul conector integrat.


Colia Power Ideo 8000 – Potrivita pentru tablete, are doua porturi USB de 1A si respectiv 2A si o iesire cu tensiune variabila. Este compatibila cam cu toate modelele de tablete existente.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *