Panasonic LX7 – era timpul să apară

Au început să apară tot mai multe zvonuri și fotografii de produs ale viitoarei camere compacte de top de la Panasonic, Lumix LX7. Am fost tare încântat de modelul LX5 la vremea apariției lui, vă dați seama că îl aștept cu nerăbdare și pe acesta.

Din câte văd în fotografiile de mai sus, LX7 va avea un control manual mai avansat față de modelul precedent. Specificațiile ar consta într-un senzor Mos de 10.1 megapixeli, lentile Leica cu o diafragmă f/1.4, ecran LCD de 3 inchi, un procesor Venus VII, ISO maxim de 12800, înregistrare video full HD.

Deocamdată atât au reușit să afle zvonacii. Și încă ceva – s-ar putea să o vedem în septembrie, la IFA Berlin. Era cam timpul să apară.

Via.

PS. O să tot fie diverse lansări și anunțuri interesante în lumea fotografică. Tot în septembrie este programată și Photokina, un eveniment care se desfășoară o dată la doi ani.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Panasonic LX7 – era timpul să apară

  • July 19, 2012 at 7:54 am
    Permalink

    Senzorul e un pic mai mic decat la modelul anterior… Bine ca au cu ce compensa: F/1.4, timelapse, sunet stereo, etc.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *