Top 10 Albume – August

Care sunt albumele pe care le ascult în draci în perioada asta? Păi, în primul rând nu mă mai satur de Kasabian, cu al lor Velociraptor, un album pe care l-am ascultat non-stop în vacanță.

Apoi, pentru că mâine avem un meseriaș concert Placebo la București, a trebuit să mă pun la punct și cu discografia lor. Albumele  “Without You I’m Nothing” și “Battle for the Sun” s-au înscris deja printre favoritele mele.

Nu puteam să trec cu vederea o formație legendară, Rush, cu al lor nou album “Clockwork Angels“. Bineînțeles că nu putea să lipsească din topul meu personal și niște blues autentic, interpretat de meseriașul Joe Bonamassa; albumul “Driving Towards the Daylight” chiar merită ascultat.

De asemenea, pentru cele mai recente știri ale muzicii rock,  mergeți cu încredere pe infomusic.ro, este unul dintre cele mai informate site-uri de acest gen de la noi.

Topul, pe urmatoarea pagina.

Topul lunii aprilie arata in felul urmator:

1. Kasabian – Velociraptor
2. Placebo – Without You I’m Nothing
3. Volbeat – Live from Beyond Hell / Above Heaven
4. Placebo – Battle for the Sun
5. Rush – Clockwork Angels
6. The Black Keys – El Camino
7. Joe Bonamassa – Driving Towards The Daylight
8. Tribes – Baby
9. Europe – Bag of Bones
10. Counting Crows – Underwater Sunshine

Doar trei videoclipuri va supun atentiei.

Placebo – Every You, Every Me
 

 
Rush – Clockwork Angels
 

 
Joe Bonamassa –
 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *