Nikon Coolpix S800c – prima compactă cu Android

Deci, noua cameră compactă cu Android a celor de la Nikon este acum oficială. Specificațiile tehnice ale S800C sunt următoarele – senzor BSI-CMOS de 16 megapixeli, procesor Expeed C2, lentile cu un zoom optic 10x, ecran OLED de 3.5 inchi, viteza de fotografiere în rafală de 8 cps, memorie internă de 1.7GB, USB 3.0, GPS și filmare la rezoluții full HD.

Prezența sistemului de operare Android îi conferă aceleași funcționalități ca ale unui smartphone, mai puțin funcția de telefon mobil. Astfel, S800C permite utilizatorilor să acceseze rețelele lor sociale, inclusiv Google+ , Facebook și Twitter, să navigheze pe internet sau să descarce aplicații și jocuri  din Google Play.  Nikon anunță și un serviciu cloud, my Picturetown, în care utilizatorii își pot stoca fotografiile.

Ce să mai, de-abia aștept să o testez. Prețul va fi pe undeva pe la 300-350 Euro.

Specificațiile complete, aici.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Nikon Coolpix S800c – prima compactă cu Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *