Cu mainile pe – JVC Action Camera (la IFA Berlin 2012)

Acum o luna va povesteam despre camera de actiune a celor de la JVC, GC-XA1. La IFA Berlin 2012 am vazut-o in realitate. Este chiar mititica, rezistenta la socuri, la intemperii sau la vreme potrivnica, fiind cotata la un pret de 349 Euro. Dupa cum vedeti din imagini, are si accesoriile de prindere necesare. Mai imi place si pentru ca are ecran LCD, extrem de util la o pozitionare optima.

Mai jos, avem si un scurt videoclip realizat la fata locului.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Cu mainile pe – JVC Action Camera (la IFA Berlin 2012)

  • September 2, 2012 at 1:22 pm
    Permalink

    Genial!
    – Deci rezista la caderi de max 2m…!
    – ZDRANG!
    A facut o pauza tipul… 🙂 🙂
    Mai interesa daca filmeaza in loop (adica poate sterge clipurile vechi), daca stie sa intoarca singura imaginea in cazul in care o montezi invers, daca poate filma in timp ce se incarca (in masina de exemplu).
    Oricum, arata bine jucaria!
    Mai treci odata pe la standul lor si nu uita… ZDRANG! 🙂 🙂

    Reply
    • September 2, 2012 at 1:27 pm
      Permalink

      Nu mai trec pe la ei, sunt deja acasica… Sincer, eu nu as vrea sa filmeze in loop, cum zici tu. Daca imi sterge vreun videoclip important?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *