Panasonic Lumix GH3 – promite, sa o vedem la treaba

 

 
La vremea ei, prima camera mirroless Panasonic GH1 mi-a lasat o impresie excelenta. Din pacate, nu acelasi lucru pot spune si despre modelul GH2, care mi s-a parut ca nici macar nu egaleaza performantele predecesoarei sale, poate si din cauza ca obiectivele de kit erau de o slaba calitate.

Acum, Panasonic lanseaza a 3-a generatie, GH3, o camera care din specificatii arata foarte bine: senzor Live MOS de 16 Megapixeli, cel mai recent procesor Venus, sensibilitate ISO 200-12800, viteza de fotografiere in rafala de 6cps, sistem de autofocus rapid cu un raspuns de 0.07 secunde, ecran OLED de 3 inchi, inregistrare video full HD.

Carcasa este din aliaj de magneziu, rezistenta la diverse conditii ale vremii. Corpul este mai mare decat al precendentei GH2, pare mai sanatoasa, mai orientata catre zona profesionala. Acest lucru il dovedeste si prezenta unei rotite suplimentare pe grip, care nu exista la GH2.

Asa ca, simt ca aceasta camera promite. Sa o vedem la treaba zic…

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *