Sony Xperia Z – prezentat oficial la CES 2013 in Las Vegas

Noul Sony Xperia Z este prezent in premiera la CES 2013 in Las Vegas. Este un smartphone de top cu o configuratie de ultima ora – acesta dispune de un ecran de 5 inchi cu rezolutie Full HD 1080p (441 ppi), un processor quad-core Snadragon S4 de 1.5 GHz asistat de un GPU Adreno 320, de 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB expandabila prin carduri microSDHC de pana la 32GB, camera cu un senzor de 13 megapixeli si autofocus continuu,  conectivitate 4G si Android 4.1.

Dimensiunile sunt 139 x 71 x 7.9 mm si cantareste 146grame. Conectivitate: Wi-Fi N, Wi-Fi Direct, DLNA, Bluetooth 4.0.

In plus, Sony Xperia Z are certificari IP57, astfel ca este rezista la praf si in apa timp de pana la 30 de minute, la o adancime de pana la un metru. Cu o conditie – porturile trebuie sa fie bine etansate.

Se pare ca va fi disponibil in prima parte a anului.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

5 thoughts on “Sony Xperia Z – prezentat oficial la CES 2013 in Las Vegas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *