LG G-Pad 8.3, e de bine (vazuta la IFA Berlin 2013)

LG reintra cu dreptul in lumea tabletelor, de data asta cu un device care atrage atat din punct de vedere al designului cat si din cel al performantelor. In paranteza fiind spus, bine ca nu i-a apucat din nou vreo idee cu tableta 3D… Desi parca ar fi mers una UHD… 😀

Sa lasam vrajeala. Fisa tehnica a noii tablete LG suna in felul urmator: ecran IPS de 8.3 inchi cu rezolutie 1920×1200 pixeli, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1.7 GHz, 2GB memorie RAM, stocare interna de 16GB, camera de 5MPix, Android 4.2.2. si acumulator de 4600 mAh, totul intr-o carcasa cu o grosime de 8.3mm. Nu e rau deloc as putea spune, devine una dintre cele mai puternice tablete din piata.

Dupa cum spuneam, m-a impresionat placut si la capitolul design. Este o tableta foarte bine construita, cu materiale de calitate, finisaje la fel. Ca sa nu semene prea tare cu o tableta Samsung, pe spate au optat pentru o carcasa din aluminiu finisat mat. Am navigat putin si prin interfata, totul s-a desfasurat conform asteptarilor, tableta s-a comportat impecabil.

Nu am aflat cand va fi disponibila in Romania si nici vreun pret.

Alte imagini cu ea, mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “LG G-Pad 8.3, e de bine (vazuta la IFA Berlin 2013)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *