LG G Pad – Trei noi tablete cu Android

Dupa ce au reusit sa faca o figura frumoasa cu tableta LG G Pad 8.3, coreenii anunta astazi trei noi tablete din aceeasi gama G Pad – G Pad 7.0, G Pad 8.0 si G Pad 10.1, cu ecrane de 7 inchi, 8 inchi si, normal, 10.1 inchi.

Nu am aflat inca toate specificatiile acestora dar producatorii ne asigura ca au fise tehnice puternice, care pot asigura o experienta optima chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Speram ca asa sa fie.

Remarcam ca a fost umblat putin si la design, in sensul ca noile tablete au spatele acoperit in plastic vopsit in diverse culori vesele, pentru a fi pe placut publicului tanar. Si forma parca nu mai este chiar aceeasi.

lg_gpad_7

G Pad 7.0 face parte din categoria tabletelor care pot fi tinute fara prea mare efort intr-o singura mana. Aceasta are un ecran de 7 inchi cu o rezolutie de 1200 x 1920 pixeli (323ppi), procesor quad-core, suport microSD de pana la 64GB, Wi-Fi N si Android 4.4.2 KitKat.

LG G Pad 8.0

G Pad 8.0 are un ecran de 8 inchi care afiseaza aceeasi rezolutie (~283 ppi). In rest, are specificatii asemanatoare modelului mai mic.

LG G Pad 10.1

Va dati seama ca G Pad 10.1 face diferenta doar prin ecranul mai mare, de 10.1 inchi, dar care afiseaza aceeasi rezolutie, 1200 x 1920 pixeli (~224ppi). Are cel mai mare acumulator, asa ca promite multe ore de functionare. Cate, inca nu stim. Dar vom afla intr-un final.

Noile tablete G Pad vor include functia QPair 2.0, pentru conectarea si sincronizarea cu smartphone-urile cu Android, si pe cea Knock Code, care permite deblocarea tabletei prin intermediul unui model personalizat de atingere a ecranului.

LG G Pad

Momentan avem doar aceste informatii. Revenim cu altele la momentul oportun.

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *