Noile tablete Samsung Galaxy Tab S sunt disponibile in Romania

Samsung a lansat in Romania gama de tablete Samsung Galaxy Tab S cu ecrane de 8.4 si 10.5 inchi. Modelul Wi-Fi de 8.4 inchi costa 1900 Lei iar cel Wi-Fi de 10.5 inchi are un pret de 2300 Lei. Mai exact, vor fi in magazine de la jumatatea acestei luni.

De mentionat ca utilizatorii acestor tablete vor avea acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO, se vor bucura de 10 editii gratuite ale revistei digitale Photographia, precum si de aplicatia interactiva pentru copii Moko si Prietenii.

Specificatiile acestora sunt chiar interesante: ecran Super Amoled cu o rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, procesoare Exynos 5 Octa (pentru versiunea Wi-Fi) sau Snapdragon 800 (pentru cele cu Wi-Fi si 4G), 3 GB memorie RAM, stocare interna de 16 sau 32 GB, expandabila prin carduri microSD de pana in 128GB, camera foto principala de 8Mpix si inca una de 2MPix in fata. Totul pe bazele sistemului de operare Android 4.4.2 KitKat.

Modelul cu ecran de 8.4 inchi, cu acumulator de 4900 mAh, o grosime de 6.6 milimetri si o greutate de 294 de grame iar cel de 10.5 inchi cantareste 465 de grame si are o baterie interna de 7900 mAh, grosimea ei fiind practic aceeasi.

Galaxy Tab S vine cu o serie de functii de productivitate si de securitate imbunatatite, cum ar fi functia Call Forwarding prin SideSync 3.0, care permite efectuarea apelurilor telefonice direct de pe telefonul lor, sau cea Quick Connect, pentru conectarea rapida la alte dispozitive compatibile. Are si functie Multi User Mode, ce permite crearea de profile personale, accesibile prin intermediul cititorului de amprente, si Kids Mode, cu interfata dedicata si aplicatii usor de utilizat de catre cei mici.

Tabletele Samsung Galaxy Tab S au la dispozitie atat huse de protectie in diverse culori cat si tastaturi bluetooth.

Cateva imagini cu tabletele, in continuare.

Samsung Galaxy Tab S Samsung Galaxy Tab S Samsung Galaxy Tab S Samsung Galaxy Tab S

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *