Nokia Lumia 930, disponibil in Romania

Nokia Lumia 930, despre care am mai discutat la data anuntarii sale, este acum disponibil in Romania, anunta compania intr-un comunicat de presa. Poate fi .

Terminalul care ruleaza Windows Phone 8.1 are cam tot ce poate oferi mai bun Nokia in acest moment, motiv pentru care e demn de absolut toata atentia.

Pasionatii de fotografie vor pune cu siguranta pe primul plan camera; si bine vor face, cat timp este una de 20 de megapixeli, cu stabilizare optica. Camera promite si filmare Full HD cu sunet de calitate foarte buna, datorita celor patru microfoane si tehnologiei Rich Recording.

Camera frontala este de 1,2 megapixeli, cu unghi larg, numai buna pentru un selfie.

Telefonul are in centru un procesor Snapdragon 800 – quad-core, la 2,2 GHz, iar memoria RAM este de 2GB. Displayul este unul de 5 inchi, la rezolutie Full HD.

Spatiul de stocare intern este de 32GB si nu exista la bord slot de card.

Normal, nu lipsesc toate serviciile si aplicatiile cu care Nokia ne-a obisnuit, inclusiv navigatie on-board gratuita.

Nokia Lumia 930 (pe alb si negru, deocamdata).

 

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *