Vodafone Supernet – O retea de date mobile mai performanta si mai sigura pentru clientii sai (P)

 

Vodafone Romania anunta astazi Vodafone Supernet, practic un upgrade serios al retelei de date mobile, care poate asigura acum viteze de transfer de pana la 300Mbps (pe 4G) si o securitate superioara clientilor sai. De noul upgrade vor beneficia toti clientii Vodafone, fara costuri suplimentare, in toata raza de acoperire a serviciilor in Romania.

Anuntul a fost facut intr-un eveniment desfasurat in showroom-ul Vodafone din Afi Cotroceni. Amfitrioni au fost Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit si Giovanni Chiarelli, CTO.

 

Vodafone Supernet

Faptic: Utilizatorii petrec tot mai mult timp online pe un smartphone, timpii dublandu-se in 2013 fata de anul 2011. Practic, in medie un utilizator foloseste smartphone-ul aproximativ 195 de minute pe zi, dintre care 49 de minute sunt alocate convorbirilor de voce, 19 minute navigarii pe internet, inca 19 minute aplicatiilor de socializare, 18 minute pentru vizualizarea de continut multimedia, 35 de minute pentru gaming, 27 de minute pentru cumparaturi online si 27 de minute pentru alt gen de activitati. Cresterea timpului de utilizare a smartphone-ului se datoreaza in principal internetului mobil, pentru ca volumul de convorbiri de voce a ramas practic acelasi.

Vodafone Supernet

Daca traficul de date consumat a crescut de 40 de ori in retelele 3G, odata cu extinderea utilizarii transferului de date 4G cererea va fi de 100 de ori mai mare.

Vodafone Supernet

O alta informatie interensanta: Romania este pe locul 10 in lume in topul cu cele mai multe dispozitive mobile afectate de virusi si malware. Practic, unul din patru romani a fost afectat de atacuri cinernetice si aproximativ 10300 de pagini de internet au fost infectate.

Vodafone Supernet

Iar vanzarile de smartphone-uri in Romania au crescut de patru ori in aceasta vara fata de luna februrie a anului 2012.

Practic, numarul utilizatorilor mobili de trafic de date este intr-o continua si accentuata crestere, acestia avand nevoie de viteze de transfer performante si stabile, plus un nivel de securitate ridicat, pentru a fi expusi cat mai putin atacurilor cibernetice.

Vodafone Supernet

Conform celor enuntate mai sus, nevoia unei retele de date mai performante si mai sigura este una stringenta. Asa a aparut Vodafone Supernet, de fapt o retea mobila de date mai peformanta si care asigura o protectie superioara clientilor sai. Mai exact, ce inseamna Vodafone Supernet:

– Transfer de date Ultraspeed: foloseste o arhitectura exclusiva Vodafone, in stare sa ofere o experienta de broadband adevarata. De exemplu, vitezele 3G de download cresc pana la valoarea maxima de 43.2Mbps iar cele 4G pana la 300 Mbps.

Xtream: functioneaza pe un algoritm exclusiv Vodafone de optimizare si asigura o stabilitate a conexiunii la vizualizeaza materialelor video, pentru ca experienta utilizatorului sa fie desavarsita.

MaxProtect: Solutie completa de securitate la nivel de retea pentru smartphone-uri, tablete, laptopuri sau PC. Solutie disponibila tuturor clientilor care asigura protectie antivirus, anti-phishing si antimalware pentru traficul de internet efectuat in reteaua mobila a Vodafone Romania.

SecurityPro 2.0: o solutie pentru companii, care asigura protectia datelor si securitatea terminalelor conectate. Permite personalizarea utilizarii terminalelor inteligente in cadrul companiilor.

Cu aceasta ocazie au fost lansate si noi oferte benefice pentru actualii sau noii abonati.

Abonamentele de date Entry vor beneficia de o viteza de download de pana in 43.2Mbps, cele Smart&White de pana in 100Mbps iar abonamentele de RED si cele de business de pana in 300Mbps.

Orice abonat care isi va prelungi contractul cu Vodafone va primi o cantitate dubla de trafic de date. Aceeasi oferta este valabila si pentru orice nou abonat.

Avem si noua reclama Vodafone Supernet.

Alte cateva imagini de la eveniment, in continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *