GoPro Hero 4 – acum cu filmare 4K la 30fps si ecran tactil incorporat

GoPro va lansa cat de curand noua generatie de camere de actiune Hero 4, tot in doua editii – Black si Silver. Acestea vor fi anuntate oficial in luna octombrie.

Versiunea HERO4 Black este mai puternica, avand parte imbunatatiri ale calitatii imaginii si de un procesor mai puternic. Poate captura imagini video la rezolutii 4K video cu 30 frame-uri pe secunda, fata de 15 fps cu cat filma versiunea anterioara. In plus, poate filma cu 120fps la rezolutie 1080p, ceea ce nu poate fi decat interesant. Pozeaza la 12Mpix cu 30fps.

Camera de actiune este waterproof pana la o adancime de 40 de metri si are optica cu trei trepte de setare: Ultra Wide, Medium si Narrow (Ingust). Exista posibilitatea controlului culorilor, al sensibilitatii ISO sau al expunerii, atat la filmare cat si la fotografiere. Nu-i lipseste un modul Wi-Fi sau Bluetooth.

Are setari de expunere pentru inregistrarea pe timp de noapte, functie “HiLight Tag” pentru marcarea momentelor principale intr-o filmare si QuikCapture pentru pornirea camerei si inregistrare automata printr-o simpla apasare de buton.

Versiunea Hero 4 Silver nu filmeaza 4K dar are un ecran tactil, util in principal la incadrarea scenei. Acesta nu este incorporat la Hero 4 Black. Utilizatorii vor putea controla camera sau vizualiaza inregistrarile prin atingeri tactile. Modelul Silver filmeaza full HD la 60fps sau 720p/120fps. Si face poze la 12Mpix, tot cu 30fps.

In rest are cam aceleasi specificatii (WiFi, waterproof, QuickCapture, Hilight Tag.

Via.

GoPro Hero 4 Silver GoPro Hero 4 GoPro Hero 4 Black GoPro Hero 4

GoPro Hero 4 Black
GoPro Hero 4 Black

 

GoPro Hero 4 Silver
GoPro Hero 4 Silver

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *