GoPro Hero – Camera de actiune mai ieftina

Pe langa noua generatie de camere de actiune Hero 4 (Black, care filmeaza 4k/30fps sau 1080p/60fps, si Silver, cu ecran tactil si filmare 1080p/60fps), GoPro va lansa si un model mai ieftin numit simplu – GoPro  HERO.

Din pacate, aceasta nu va avea conexiune wifi sau bluetooth, iar despre capacitate de filmare 4K nici nu poate fi vorba. HERO poate realiza videoclipuri la rezolutie 1080/30fps sau 720p/60fps, ceea ce nu este tocmai rau. Are functie Quick Capture care permite inregistrare automata imediat dupa pornirea camerei. De asemenea, poate face fotografii de 5Mpix in rafala la 5cps sau time lapse cu interval de captura a fotografiilor de 0.5 secunde.

Are o carcasa care permite scufundarea pana la adancimi de 40 de metri. Aceasta nu poate fi scoasa, astfel ca GoPro Hero nu este compatibila cu anumite accesorii, de exemplu cu ecranul tactil extern.

GoPro Hero are slot microSD cu suport de pana la 32GB si un acumulator cu o autonomie de pana in doua ore si jumatate.

Alte informatii despre noua camera de actiune, cat si detalii legate de pret vom afla pe 8 octombrie. In orice caz, la pretul corect s-ar putea sa aiba succes in vanzari.

Via.

GoPro Hero GoPro Hero GoPro Hero GoPro Hero

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *