Trio SIM 4G, de la Telekom

Telekom a anuntat disponibilitatea cartelei Trio SIM in Romania, in urma cu putina vreme. E o solutie care vine in intampinarea utilizatorului dat peste cap, saracul de el, de telefoanele cu tot felul de dimensiuni de cartela disponibile pe piata.

Trio SIM este o cartela personalizata care, in functie de cum o rupi, poate fi ajustata pentru a fi nano SIM, micro SIM sau SIM de dimensiuni standard. Normal, in functie de slotul telefonului.

Sunt situatii in care omul isi face abonament, isi ia telefon, iar apoi se trezeste ca operatorul nu are SIM pe masura telefonului; si uite asa astepti pana se primeste unul… Oricum, aceasta idee va mai rezolva treburile.

O idee foarte buna, pe care as vrea sa o vad la toti operatorii.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *