Nokia Here Maps – navigatie offline gratuita pentru toata lumea

Va spuneam acum ceva vreme despre faptul ca Nokia Here Maps, solutia gratuita de navigatie offline a celor de la Nokia, era disponibila gratuit utilizatorilor de telefoane Samsung Galaxy.

Versiunea beta era facuta atunci disponibila pentru respectivii fericiti, prin intermediul magazinului de aplicatii al celor de la Samsung.

Ei bine, nu mai e nevoie sa ai un Samsung in buzunar ca sa poti folosi solutia celor de la Nokia. Incepand de astazi, ea e disponibila (si la fel de beta), tuturor utilizatorilor de terminale care ruleaza Android. E de gasit in Google Play Store deja.

Daca vreti o parere personala, de om care a folosit-o destul de mult in ultimele cateva luni, solutia celor de la Nokia sta fara probleme in picioare in fata produselor platite, asa ca merita macar incercata. Mie personal mi-a facut o impresie foarte buna.

Bogdan Bele

Fac presa de IT in Romania de aproape un deceniu, in ultimii ani colaborand si cu site-uri din strainatate. Imi plac la nebunie toate obiectele cu display, butoane si sistem de operare, precum si toate povestile care se tes in jurul lor. Pe langa asta insa, sunt un mare pasionat de muzica (in special rock, fara a ma limita insa la acest gen muzical), literatura, precum si de fotbal. Ma gasiti la bogdan.bele [at] imidoresc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *