Canon Station CS100 – Gadgetul fotografului

Interesant acest accesoriu Canon Station CS100 prezentat astazi la CES 2015 in America, alaturi de o pleiada de camere foto compacte ale aceleiasi marci japoneze. Un gadget care se poate dovedi util atat fotografilor profesionisti cat si entuziastilor, in special celor care fac tone de fotografii si filmari in vacante si nu numai.

Canon Station CS100 este mai exact o unitate de stocare externa wireless cu o capacitate de stocare de 1TB. Permite salvarea fotografiilor, filmarilor si, de ce nu, a datelor de orice fel atat prin intermediul unui cablu USB 3.0, prin conexiune wireless dar si prin intermediul cititorului de carduri incorporat (SD si CF). Normal, salvarea se poate

In plus, are si port HDMI ce permite conectarea lui la televizoare sau proiectoare full HD pentru redarea imaginilor foto si video stocate. Am impresia ca poate fi un media player complet functional. 😀 Normal, are si telecomanda cu infrarosu pentru control de la distanta. Nu-i lipseste nici tehnologie NFC pentru imperecherea rapida cu dispozitive portabile, gen smartphone-uri sau tablete.

De asemenea, permite partajarea pozelor si filmuletelor pe site-urile de socializare dar si backup-ul lor in cloud-ul Canon. In plus, albumele foto pot fi trimise si catre alte dispozitive Canon Connect Station CS100 sau pot fi printate fara a-l conecta la un PC, prin conexiune PictBridge via Wireless.

Dracia asta va fi disponibila din luna iunie, la un pret de aproximativ 240 de Euro.

 

canon-station_cs100

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *