HTC One M9 – videoclip “hands on”

La cate imagini si informatii au scapat pe internet inaintea prezentarii oficiale de maine, as spune ca am aflat cam tot ceea ce trebuia despre noul HTC One M9. Stim cum arata, stim ce configuratie va avea, asa ca stau si ma gandesc daca mai are rost un astfel de eveniment oficial, daca tot nu sunt in stare sa pastreze ceva secret.

Ba si mai mult, mai cunosc eu pe unii care au dat deja spre review alt telefon care va fi lansat maine, asa ca in timpul evenimentului vor aparea mai mult ca sigur review-urile tehnice. Si intr-un astfel de caz, ce rost mai are un eveniment mega-grandios? Unii se duc acolo, cheltuiesc bani si pierd timp, altii urmaresc cu interes pe internet transmisia, si ei pierd timp, iar review-urile celor selectati vor aparea inainte de terminarea evenimentului. Pai sa nu te enervezi?

Cum este si cu HTC One M9, care acum apare pe internet intr-un videoclip “hands on”. Chiar este comparat cu doua modele precedente.

Sunt curios ce detalii noi mai putem afla maine.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *