Samsung Galaxy A8 – momentan doar in China

Samsung anunta noul Galaxy A8 in China, de altfel cel mai subtire smartphone al lor pana la ora actuala. Pe cat de subtire este, 5.9mm mai exact, are un acumulator destul de generos, cu o capacitate de 3050 mAh.

Specificatiile terminalului sunt urmatoarele: procesor Qualcomm Snapdragon 615, 2GB memorie RAM, ecran Super Amoled de 5.7 inchi cu rezolutie full HD (1920 x 1080 pixeli), stocare interna de 16/32GB, slot pentru carduri microSD cu suport de pana la 128GB, camera de 16 Megapixeli cu lentila cu o diafragma f/1.9 si sistem de stabilizare optic.

De asemenea, Samsung Galaxy A8 permite securizarea prin amprenta. Va fi disponibil in mai multe culori. Inca nu se stie cand va ajunge pe piata europeana.

Samsung Galaxy A8

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *