Nexus 6P de la Huawei, in curand

In cateva zile vor fi anuntate oficial noile terminale Nexus construite de catre LG si Huawei. Iata ca principalele informatii despre modelul Huawei Nexus 6P au aparut deja pe internet, impreuna cu poza de produs.

Aceasta nu arata un terminal tocmai atragator dar poate ca in realitate lucrurile stau altfel. De altfel niciun telefon Nexus nu a excelat la capitolul design pana acum. Dupa cum se observa, pe spatele acestuia exista o banda neagra in zona superioara pe care au fost asezate camera foto si flash-ul. De asemenea, tot pe spate a fost pozitionat si senzorul de amprente.

Huawei Nexus 6P va avea un ecran de 5.7 inchi cu o rezolutie de 2560×1440 pixeli, un procesor Snapdragon 810, si stocare interna de 32GB, 64GB sau 128GB. Normal, nu va avea un slot pentru carduri microSD. Ideea este va folositi de servicii cloud pentru stocarea datelor.

Din cate am inteles, Huawei Nexus 6P va avea un conector USB Type-C pentru alimentare sau conectarea la un computer.

Revenim cu detalii cat de curand. Ambele terminale vor avea sistem de operare Android 6.0 Marshmallow si vor fi prezentate oficial pe 29 septembrie.

Sursa.

Huawei Nexus 6P

 

Huawei Nexus 6P Huawei Nexus 6P

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *