Aspire S13 – nou ultraportabil performant de la Acer

Acer a anunțat noua serie de ultraportabile Aspire S, subțiri dar și puternice, disponibile în mai multe culori și echipate cu noua generație de procesoare Intel și cu până la 8GB memorie RAM.

Modelul Acer Aspire S13 are un corp ultra-slim cu o grosime de numai 14.58mm și o greutate de 1.30Kg, așa că poate fi transportat extrem de ușor. După cum observ design-ul este asemănător celui de pe laptopurile Aspire V15.

La capitolul configurație punctăm ecranul de 13 inchi cu rezoluție full HD, opțional cu funcții tactile, modulul Wi-Fi AC 2×2 Mu-Mimo, două porturi USB 3.0 dar și unul USB 3.1 Tip-C, nelipsindu-i un port HDMI și nici iluminarea de fundal a tastaturii. Producătorul îi laudă și autonomia de până la 13 ore, care sună chiar foarte bine. Presupun că la capitolul stocare vor fi disponibile SSD-uri cu o capacitate de până la 512GB.

Acer Aspire S13 vor fi disponibile în Europa din această lună cu prețuri de la 700 de Euro. Sunt curios când vor apărea și la noi în țară. Bănuiesc că destul de curând.

Revin cât de curând cu noi detalii și poate mai multe poze oficiale. Până atunci vă las în compania unui videoclip oficial de prezentare.

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *