O zi la plajă, cu Samsung Galaxy S7 Edge

Gata, s-a terminat vacanța, am ajuns acasă după mai mult de două săptămâni de colindat. Acum am acces la internet așa cum trebuie, așa că o să tot vă bombardez cu poze din locurile frumoase prin care am trecut, realizate atât cu telefonul, cât și cu camera foto mirrorless pe care am avut-o la dispoziție. Sper să nu vă displacă acest lucru, ba din contră, mai ales că poate o să vă dau idei și pentru vacanțele voastre. De altfel, am pus multe poze pe contul meu de instagram. Și multe impresii din vacanță veți putea citi și pe micuțul meu blog de călătorii.

Recunosc că multe dintre pozele din concediul ăsta le-am făcut cu telefonul mobil, cu Samsung Galaxy S7 Edge mai exact. Pentru că mi-a fost la îndemână tot timpul, pentru că poți face instantanee imediat cu el și pentru că este unul dintre cele mai bune telefoane la acest capitol, dacă nu chiar cel mai bun.

Anul ăsta am trecut la final de vacanță și pe la plajă, de data asta am ales Croația. Am mers pentru câteva zile în Rabac, Istria, unde ne-am bucurat de soare și de o stațiune frumoasă, cu o mare Adriatică limpede, liniștită și în nuanțe de verde-turcoaz incredibile.

Iar la plajă un telefon de genul Samsung Galaxy S7 Edge poate fi cu mult mai potrivit decât o cameră foto obișnuită. De ce?

  • Pentru că este rezistent la apă, așa că nu poate fi deteriorat la contactul accidental cu aceasta.
  • Pentru că este un terminal solid, rezistent la șocurile accidentale, mai ales că acolo sunt foarte multe stânci si pietre.
  • Pentru că este mai compact, deci mai ușor de manevrat și de purtat, chiar și în buzunarul pantalonilor scurți de plajă.
  • Pentru că face poze chiar bune, comparabile cu cele ale unei compacte. De o calitate foarte bună pentru partajarea pe internet. Produce instant amintiri frumoase și deosebite.
  • Pentru că are un ecran destul de luminos, vizibil chiar și în plin soare, așa că poți încadra fără probleme scena de captat.
  • Și, normal, pentru că poți partaja imediat cu ajutorul lui instantaneele pe internet, dacă ai o conexiune wi-fi sau roaming de date mobile.

După cum v-am spus, la plajă nu am mai luat camera foto cu mine, îmi era teamă să nu pățească ceva. Așa că m-am bazat exclusiv pe serviciile telefonului. După o baie de soare de vreo două ore, plus vreo câteva sesiuni de baie în marea sărată, am pornit la plimbare pe faleza din Rabac, lungă de câțiva kilometri buni. Chiar m-am ars bine de tot pe picioare după vreo trei ore de mers, ba chiar am riscat o insolație în toată regula.

Dar a fost frumos, mi-au plăcut la maxim plajele Rabacului dar și micuțul port turistic. După cum puteți vedea și voi în instantaneele de mai jos.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “O zi la plajă, cu Samsung Galaxy S7 Edge

  • July 11, 2016 at 3:35 pm
    Permalink

    Foarte frumoase pozele, S7 edge e un telefon care pe langa faptul ca arata bine are si performante tehnice de invidiat. Si eu prefer sa fac poze cu telefonul mobil, pentru ca nu umblii cu aparatul foto dupa tine si uneori apar momente neasteptate, pe care e pacat s ale pierzi.

    Reply
    • July 11, 2016 at 11:58 pm
      Permalink

      Mersi frumos. De obicei nu preferam telefonul mobil, ci mai degraba camera foto. Si inca nu as renunta la o camera foto in vacanta. Dar acest SGS7 Edge chiar se descurca foarte bine la pozat si filmat. Si ar mai fi cateva telefoane comparabile din acest punct de vedere.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *