Samsung Galaxy TabPro S – Tabletă cu Windows 10

Samsung Galaxy TabPro S

Iată că și Samsung are o clonă de Surface, numită Galaxy TabPro S. Aceasta are un ecran super Amoled de 12 inchi cu o rezoluție de 2160×1440 pixeli, procesoare Intel Core M, 4GB memorie RAM, stocare pe SSD-uri de 128GB sau de 256GB. Normal, funcționează pe bazele sistemului de operare Windows 10.

Nu-i lipsesc două camere de 5Mpix și are un acumulator de 5200mAh care promite o autonomie de peste 10 ore. Dispune și de un sistem care poate încărca la capacitate maximă acumulatorul în numai 150 de minute. De asemenea, are Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC, Bluetooth 4.1. Sunt și modele cu conectivitate 4G.

Samsung Galaxy TabPro S are o grosime de numai 6.3mm și o greutate de 693 de grame. Vine însoțită cu o husă de protecție cu tastatură și touchpad, accesorii extrem de utile în aplicațiile de productivitate.

Mai multe detalii pot fi aflate de pe site-ul oficial Samsung.

Samsung Galaxy TabPro S

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *