Samsung Pulse – Un PC care arată bine, foarte bine. Cu sistem audio încorporat.

Interesat acest sistem PC desktop de la Samsung, Pulse pe numele lui, un echipament care arată foarte bine și care încorporează un sistem audio Harman-Kardon capabil să redea un sound la 360 de grade. Clar, ideea nu este una nouă, chiar am văzut un sistem cu funcții asemănătoare anunțat de HP în cadrul IFA Berlin 2016.

Samsung Pulse

Samsung Pulse are o construcție premium, futuristă să zicem, cu o carcasă din aluminiu în formă cilindrică și un sistem de iluminare ambiental. Mai mult, construcția lui este modulară, oferind posibilitatea de upgrade prin intermediul anumitor module. Din câte am înțeles, momentan există doar unul cu un hard disk de 1TB.

Specificațiile modelului de top includ un procesor Intel Core i7, 16GB memorie RAM, stocare pe SSD de 256GB, plus un hard disk de 1TB. Nu-i lipsește o placă grafică AMD Radeon RX460 cu 2GB VRAM. Există și modele cu procesor Intel Core i5.

Samsung Pulse stă foarte bine și la capitolul conectică – are porturi USB 3.0, port USB-C, un altul HDMI, slot pentru carduri, port ethernet dar și modul wi-fi AC.

În configurația de top, Samsung Pulse costă aproximativ 1600 de dolari. Are cam tot ceea ce trebuie pentru a fi poziționat într-un living, în rol de HTPC.

Dacă vă interesează, îl puteți achiziționa de afară. Pentru că Samsung România nu prea mai aduce sistem PC și nici laptopuri la noi.

Samsung Pulse

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *