Teaser ASUS Zenfone 3 Zoom pentru CES 2017

 

Primul și unul dintre cele mai importante târguri internaționale de electronice, CES 2017, se va desfășura între 5 și 8 ianuarie în Las Vegas. Cu siguranță că vom primi o mulțime de vești interesante din toate domeniile industriilor telecom sau de electronice și IT&C.

ASUS face deja teasing pe internet pentru viitorul ASUS Zenfone 3 Zoom, smartphone-ul care va avea un sistem dual de camere. Și la care, din păcate, au renunțat la zoom-ul optic de la modelul precedent ASUS Zenfone Zoom.

Normal, voi încerca să țin pasul și să vă prezint toate știrile care merită atenția de acolo. Normal, mă aștept ca ASUS să anunțe și alte produse interesante acolo, în special laptopuri și convertibile, poate unele de gaming cu noua generație de procesoare Intel Kaby Lake.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *