Acer Predator 21X – Va fi disponibil comercial la un preț exorbitant

 

Monstrul de gaming Acer Predator 21X va fi disponibil comercial la exorbitantul preț de 9000 de dolari in SUA (după cum am aflat la CES 2017). Bănuiesc că în Europa va fi cotat pe undeva pe la 10.000 Euro, devenind în acest fel cel mai scump laptop de acest gen. De până acum. Momentan nu se știe dacă va fi disponibil comercial și în România. Sincer să fiu, cam câți cumpărători ar avea la noi?

La capitolul specificații, Acer Predator 21X stă în felul următor

  • Are ecran curbat IPS de 21 inchi cu o rezoluţie de 2560×1080 pixeli și o rată de refresh de 120Hz, compatibil Nvidia GSync
  • Are un procesor Intel Core i7-7820HK, la fel cum am văzut la noul model Acer Predator 17X
  • Grafică Nvidia GTX 1080 în SLI
  • Memoria RAM are 64GB
  • Stocarea se face pe 4 SSD-uri de 512 în RAID, plus un hard disk de 1TB
  • Are tehnologie de rețea Killer Double Shot Pro pentru selectarea celei mai rapide conexiuni
  • Are tehnologie Thunderbolt 3 prin portul USB-C
  • Are o greutate de 7.98Kg

 

Acer Predator 21X

Un asemenea monstru are nevoie de un sistem de răcire performant, soluția aleasă de Acer având 5 ventilatoare și nu mai puțin de 9 radiatoare. Nu lipsește aplicația Acer Dust Defender care previne depunerile de praf sau cea Acer CoolBoost care permite ajustarea fluxului de aer care trece prin sistemul de răcire.

Acer Predator 21X are o tastatură mecanică echipată cu taste Cherry MX Brown, care pot fi iluminate conform propriilor preferințe ale utilizatorului. Există chiar și un kit de înlocuire a tastelor negre standard WASD cu altele de culoare turcoaz. După cum știam deja, tastatura numerică poate fi întoarsă, transformându-se astfel într-un touchpad.

Ecranul vine cu tehnologie eye-tracking de la Tobii care permite utilizatorilor să ţintească cu o simplă privire la inamicii de pe ecran. Această tehnologie este compatibilă cu peste 45 de jocuri, de genul Elite Dangerous, Deus Ex: Mankind Divided sau WATCH DOGS 2.

Pentru transport, Acer Predator 21X va avea la dispoziție o geantă rezistentă.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *