LG G6 – Lansare pe 26 Februarie la MWC 2017

Doar două săptămâni ne mai despart de cel mai important eveniment dedicat telecomunicațiilor și telefoanelor mobile al începutului de an, ba chiar al anului am putea spune – MWC 2017 care se desfășoară an de an în Barcelona. Cu siguranță că acolo vor fi prezentate unele dintre cele mai interesante smartphone-uri și tablete ale momentului, de la principalii producători.

Iar LG G6 este unul dintre telefoanele care vor fi anunțate acolo, în data de 26 februarie mai exact. După cum se vede din invitația de presă, LG G6 va fi un smartphone cu rame foarte subțiri ale ecranului, acesta ocupând 90% din suprafața frontală. Din păcate, LG a renunțat la sistemul modular pentru această serie de telefoane, ceea ce personal nu apreciez, consider că trebuiau să meargă mai departe cu acea idee.

Din câte am aflat până acum, LG G6 va avea un ecran de 5.7 inchi în format 18:9, cu rezoluție QHD+ 2880×1440 pixeli și procesor Qualcomm Snapdragon 821 într-o primă fază. Bănuiesc că va avea același sistem de camere foto duale pe spate, cumva ca la noul LG V20, și că nu-i va lipsi un senzor de amprente pentru securizare, poziționat tot pe spate, pentru că nu va mai exista un buton fizic de Home pe suprafața frontală (nu mai este loc pentru el).

De asemenea, din câteva am văzut pe net, design-ul telefonului va fi unul metalic, total schimbat față de cel al generațiilor trecute.

Revin cu detalii despre LG G6 la momentul oportun.

LG G6

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *