Noi sisteme PC pentru companii, de la HP

HP a prezentat de curând noi sisteme PC pentru companii, performante și cu un design schimbat față de generațiile anterioare – un sistem desktop, un all-in-one și un mini-pc. Sisteme PC pentru diverse scenarii profesionale și care se pot dovedi utile în orice departament al unei companii.

HP Elitedesk 800 G3

HP Elitedesk 800 G3 poate integra nu mai puțin de 5 unități de stocare, dintre care două SSD-uri pe M.2 Sata. Poate fi echipat cu procesoare Intel de generația a 7-a, de la i3 și până la i7-7700K, cu plăci grafice AMD Radeon R7 450 FH sau chiar NVIDIA GeForce GTX 1080, cu până la 64GB memorie RAM și stocare pe hard disk-uri de până la 1TB sau SSD-uri cu aceeași capacitate.

Practic, desktop-ul HP Elitedesk 800 G3 se poate dovedi util în orice companie, la orice gen de activitate. Iar proverbiala fiabilitate a sistemelor PC de business de la HP rămâne valabilă în continuare.

Mai multe detalii pe site-ul oficial al HP România.

HP Eliteone 800 G3

Iar acest sistem all-in-one HP Eliteone 800 G3 este chiar frumos, ar da bine pe orice birou de companie, în special în showroom-urile acestora.

Are un ecran tactil IPS de 23.8 inchi cu rezoluție full HD 1920×1080 pixeli, diferite procesoare Intel (chiar și Intel Core i7-7700), până la 32GB memorie RAM, opțional o placă grafică AMD Radeon RX460GFX, stocare pe SSD-uri de până la 512GB sau hard disk-uri de 1TB.

Are tot ceea ce este nevoie în materie de conectică – 1x Display Port, 1x HDMI; 6x USB 3.1 Tip-A, 1x Etherner Gigabit (plus Wi-Fi AC), cititor de carduri SD și 1x USB3.1 Tip-C.

Sistemul all-in-one HP Eliteone 800 G3 are prețuri de pornire de la 1050 de dolari. Mai multe detalii pe site-ul oficial HP.

HP EliteDesk 800 G3 Mini PC

HP EliteDesk 800 G3 Mini PC este compact, fiind perfect pentru amenajările într-un spațiu minimal. Poate fi echipat cu procesoare Intel Core i3-7100T sau Intel Core i6-6500, ba chiar există o opțiune și cu Intel Core i7, cu până la 32GB memorie RAM, stocare pe hard disk-uri de până la 1TB.

Stă foarte bine și la capitolul conectică, cu USB-uri 3.0, USB-C, porturi VGA, HDMI și DisplayPort pentru conectarea la mai multe monitoare și, normal, port Ethernet Gigabit.

Mai multe detalii pe site-ul HP.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *