ASUS Zenfone 4 și-a făcut apariția pe site-ul oficial al taiwanezilor

Din câte am idee, sâmbătă pe 19 august ar trebui să fie anunțate oficial noile terminale din gama ASUS Zenfone 4. Urmează să fie prezentate nu mai puțin de patru terminale – Zenfone 4, Zenfone 4 Selfie, Zenfone 4 Selfie Pro și Zenfone 4 Pro, acesta din urmă cu procesor Snapdragon 835.

ASUS Zenfone 4 ZE554KL

Iată că pe site-ul oficial ASUS din Taiwan și-au făcut deja apariția detaliile modelului ASUS Zenfone 4 ZE554KL, urmașul lui Zenfone 3. Cu un design asemănător modelului anterior, cu un capac spate din sticlă și rame metalice. Numai că actualul model are un sistem foto principal cu două camere.

Camera principală are un senzor Sony IMX362 de 1/2.55 inchi și o rezoluție de 12Mpix, lentile cu o diafragmă f/1.8 și o distanță focală de 25cm, unghi de cuprindere de 83 de grade, sistem de focalizare cu detecție de fază și sistem de stabilizare pe patru axe. De menționat că este același senzor pe care l-am întâlnit la ASUS Zenfone Zoom S.

Despre cea de-a doua cameră m aflat că are o rezoluție de 8Mpix, unghi de cuprindere de 120 de grade și o distanță focală de 12cm. Terminalul este capabil să filmeze la rezoluție 4K cu 30fps și 1080p/60fps, cu imaginile stabilizate electronic.

Camera frontală are un senzor de 8Mpix cu lentile f/2.0, o distanță focală de 24cm și unghi de cuprindere de 84 de grade.

Din acest punct de vedere, ASUS Zenfone 4 ZE554KL promite un comportament foarte bun la captarea de imagini foto și video. Cu siguranță voi avea ocazia să-l utilizez și vă voi arăta multe poze realizate cu ajutorul lui.

ASUS Zenfone 4 ZE554KL

Celelalte specificații sunt de nivel mediu, așa cum se întâmpla și la modelul anterior. Are un ecran IPS de 5.5 inchi cu rezoluție full HD și, în funcție de zona geografică, va fi comercializat cu procesor Snapdragon 660 sau Snapdragon 630, 4GB sau 6GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 64GB, plus slot microSD cu suport de până la 2TB.

ASUS Zenfone 4 are senzor de amprentă, oferă suport pentru rețele 4G/LTE, are Wi-Fi AC și Bluetooth 5.0.

Revin cu alte detalii cât de curând.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *