Fusion – Cameră de acțiune care filmează la 360 de grade, de la GoPro

 

GoPro anunță Fusion, o cameră capabilă să filmeze la 360 de grade cu rezoluție 5.2k și 30 de cadre pe secundă, cu sunet din toate direcțiile. De asemenea, aceasta permite realizarea de imagini sferice cu o rezoluție de 18 megapixeli prin intermediul celor două camere, una frontală, alta pe spate.

Fusion are GPS, accelerometru, giroscop și compas, plus un eficient stabilizator de imagine integrat în corp. Poate fi scufundaă în apă până la o adâncime de 5 metri și nu-i lipsește conectivitatea bluetooth/wi-fi. Poate prelua foarte bine și comenzi vocale.

Un lucru mișto la Fusion – scoate automat din filmări bățul de care este prinsă camera. De asemenea, aplicația compatibilă Android și iOS va avea din 2018 o funcție OverCapture care permite selectarea manuală a unei anumite porțiuni din videoclip, pentru urmărirea unui anumit subiect și pentru exportarea acesteia în format 2D, la rezoluție 1080p.

Există și software de computer pentru editarea imaginilor la 360 de grade, care include această funcție OverCapture încă de la început. Imaginile non-360 pot arăta în felul următor…

GoPro Fusion nu este deloc o cameră ieftină – costă aproximativ 700 de dolari. Va fi pe piață la începutul lunii decembrie.

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *