CES 2018 – Lenovo prezintă două noi module externe Moto Mods

Lenovo sunt singurii care mai produc smartphone-uri modulare la ora actuală. Doar v-am povestit de curând despre Moto Z2 play și ale lui module externe. Iată că la CES 2018 în Las Vegas au mai prezentat două noi astfel de module externe – Lenovo Vital și Livermorium Slider Keyboard.

Moto Mods Lenovo Vital

Moto Mods Lenovo Vital este un accesoriu capabil să măsoare ritmul cardiac, frecvența respiratorie, nivelul de oxigen din sânge, temperatura corpului și, în premieră, tensiunea sistolică și diastolică corectă. Pui frumos degețelul acolo și măsoară toți acești parametri. Dacă măsurătorile sunt reale, fără erori, s-ar putea să fie un accesoriu extrem de util pentru anumiți utilizatori.

Livermorium Slider Keyboard

Moto Mods Livermorium Slider Keyboard se atașează pe spatele telefonului și îl transformă într-un micro-laptop prin intermediul unei tastaturi qwerty. De asemenea, permite poziționarea la un unghi de 60 de grade a ecranului, pentru a-l putea utiliza mai eficient.

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *