Logitech G560, sistem audio de gaming pentru PC (și nu numai)

Lângă un PC trebuie să stea întotdeauna un sistem audio de calitate, capabil să redea muzica sau sound-ul jocurilor cât mai bine posibil. Iar acest nou sistem audio de gaming Logitech G560 promite să redea cu acuratețe orice detaliu sonor din joc, totul pentru o experiență cât mai captivantă. Va fi disponibil din aprilie la un preț de aproximativ 1149 Lei.

Logitech G560 este de tip 2.1 și capabil să redea o putere RMS de 120wați (240 wați PMPO). Dar și sunet 3D cu ajutorul tehnologiei DTS:X Ultra 1.0, util în special în jocuri.

Mai mult,  are integrată tehnologie LIGHTSYNC care sincronizează iluminarea RGB în funcție de culorile din joc. Lumina și efectele de animație pot fi personalizate utilizând o gamă de aproximativ 16.8 milioane de culori și 4 zone de iluminare.

Permite conectarea surselor audio atât prin intermediul unui port USB, al unuia de 3.5mm dar și prin Bluetooth. Astfel că pot fi conectate până la patru dispozitive în același timp, pe fir sau prin bluetooth.

Chiar sunt curios cum se aude acest nou sistem 2.1 Logitech G560.

Logitech G560

Logitech G560

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Logitech G560, sistem audio de gaming pentru PC (și nu numai)

  • March 23, 2018 at 3:40 pm
    Permalink

    Foarte tare, ceva de genul asta as vrea pentru upgrade.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *