Produsele Navitel pentru navigație și înregistrare video în trafic sunt disponibile în România

MGT Educaţional și NAVITEL au prezentat oferta de produse de navigație pentru piaţa din România, compusă atât din aplicații software (pentru mobile) cât şi produse stand alone, dispozitive DVR, tablete, precum şi un nou produs 2 în 1 ce combină funcţionalităţile sistemului DVR cu navigația. Iată ce echipamente de navigație mi-au atras atenția și pe care aș dori să le pun la treabă în timpul călătoriilor cu mașina.

Din categoria dispozitive de navigaţie offline, vârful de gamă îl reprezintă modelul NAVITEL E700, cu un ecran de 7 inchi, un procesor CPU Cortex-A7, tactat la 800 MHz, sistem de operare Windows CE, capacitate de stocare de maxim 32GB ( pe slot SD) şi o gamă extinsă de hărţi.

Hărţile beneficiează de update gratuit, cu o frecvenţă de cel puţin 4 ori pe an,  și au nu mai puțin de 5.000.000 de puncte de interes, precum restaurante, farmacii, hoteluri, bănci, benzinării, magazine şi atracții turistice.

Interesantă această oglindă retrovizoare Navitel MR250 de tip “smart”, echipată cu capabilităţi de înregistrare video şi un afişaj IPS de 5 inchi. Are chiar două camere, una frontală ce oferă un unghi de vizualizare de 160° şi una retrovizoare ce poate acoperi un unghi maxim de 85°. Poate înregistra în format FullHD la 30fps folosind ca şi compresie formatul MOV, deţine un senzor de detecţie a mişcării ce funcţionează chiar şi atunci când maşina este parcată şi are în dotare un senzor G care se activează atunci când are loc un eveniment neplăcut, salvând automat înregistrarea acestuia.

Navitel RE900 este atât cameră de bord cu funcţionalităţi DVR, cât şi un sistem de navigaţie complet, dotat cu cele mai noi tehnologii şi opţiuni NAVITEL (modul 3G, FM, Wi-Fi şi Bluetooth 4.0).

Echipamentul funcționează cu sistem de operare Android 4.4.2 KitKat, are un ecran tactil de 5 inchi, procesor Quad Core tactat la 1300MHz, stocare internă de 16GB, opţiune de extindere a spaţiului de stocare cu până la 64 GB (card microSD), înregistrare FullHD şi un unghi larg de vizualizare la 140°.

Pentru navigația offline, dispozitivul dispune de hărți preinstalate pentru 43 de țări europene, Rusia, Belarus, Kazahstan și Ucraina. De asemenea, hărțile includ cele mai recente informații despre rețeaua rutieră, baza de date SPEEDCAM, precum și un număr mare de puncte de interes.

A fost prezentată și tableta Navitel T700 3G cu ecran IPS de 7 inchi, modul 3G(Dual SIM), Wi-Fi şi Bluetooth. Normal, are aplicații preinstalate cu funcții de navigare avansate, alerte SPEEDCAM, cu posibilitatea de căutare și afișarea de rute demonstrative. NAVITEL T700 3G este livrat cu hărțile a 47 de țări, fiecare hartă incluzând infrastructura rezidențială și industrială, opţiune de căutare a adreselor și rețea rutieră detaliată cu indicaţii despre direcția traficului, intersecții, sensuri giratorii și alte informații relevante.

 

 

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *