Lenovo Z5. Sunt puțin dezamăgit.

Când am văzut primul teaser pentru Lenovo Z5, acum vreo două săptămâni, am crezut că aceștia chiar vor lansa primul smartphone cu ecran pe aproape toată suprafața frontală. Chiar eram curios să văd ce soluție vor adopta pentru camera frontală și dacă va avea tehnologie de recunoaștere a amprentei integrată în ecran.

Când colo, ce să vezi? Noul Lenovo Z5 este un smartphone cu aproape nimic nou și deosebit față de alte smartphone-uri lansate de la începutul anului. Să cred, pe bună dreptate de altfel, că divizia de marketing Lenovo a mințit și a indus în eroare cu acele poze date publicității? Pentru că produsul lansat nu are nimic în comun cu acel concept. Mă așteptam la cu totul altceva.

După cum se observă, în partea de sus a ecranului tronează un mic breton, la fel cum am văzut până acum la iPhone X, Zenfone 5, LG G7, Huawei P20… Deci, misterul amplasării camerei frontale a fost dezvăluit, nimic inovativ, nimic ieșit din comun. Iar senzorul de amprentă se află pe spate, așa că nicio surpriză nici la acest capitol.

Acesta are un ecran de 6.2 inchi în format 199, procesor Qualcomm cu opt nuclee Snapdragon 636, 4GB/6GB memorie RAM, 64GB/128GB capacitate de stocare internă, slot pentru carduri microSD și un sistem dual de camere cu senzori de 16Mpix și de 8Mpix.

Singurul său atuu fiind poate prețul de numai 200 de dolari. 

Dezamăgitoare strategia Lenovo. Smartphone-ul cu ecran pe toată suprafața frontală a fost o minciună!

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Lenovo Z5. Sunt puțin dezamăgit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *