Asus EEEPC 1000H

Prima mea dorinta si cea mai urgenta. Il doresc. Il vreau. Am nevoie de el: Asus EEEPC 1000H

Este un mic notebook destinat in special utilizarii in afara biroului. Diagonala foarte mica a ecranului (care acum este mai mare decat ale predecesorilor – 10 inch) si dimensiunile mici ale tastelor nu il fac o unealta de utilizat in fiecare moment al zilei. Te vei enerva cand nu vei nimeri tastele, cand se vor deschide mai greu unele fisiere mai mari.

Dar, este IDEAL pentru mobilitatea pe care ti-o ofera. Este usor si este notebook-ul IDEAL pentru travel. Il poti folosi pentru web-browsing, pentru citirea e-mail-ului, sa te conectezi prin vpn la servere si sa le faci mentenanta, sa deschizi documente, fotografii… Esti limitat doar de spatiul de stocare, dar care nu trebuie discutat in acest context. Ma rog, cu un stick usb sau cu un hard-disk extern pe usb ai rezolvat si problema stocarii.

Este un notebook pe care nu il simti in rucsac si cu care iti poti indeplini unele atributii de la distanta (de fapt majoritatea atributiilor de serviciu) Nu mai spun de utilitatea lui cand esti in concediu si cand ai nevoie de o harta, o informatie, un numar de telefon, etc. Conectezi la el cardul de date si…..

In momentul asta folosesc un Asus EEEPC 901si sunt foarte multumit de el. Am avut si un Asus EEEPC 701…Va dati seama…ce opinie am avut si despre acesta.

Oricum, in aceasta configuratie il veti gasi numai la Orange, sau ma insel?

Cred ca ma voi opri la un ecran de 10 inch….Sau oare nu? Mai vedem la urmatoarea generatie….

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Asus EEEPC 1000H

Leave a Reply

Your email address will not be published.