Prima mea dorinta….


De ce acest blog? De ce “Imi Doresc”? Pentru ca asta fac si facem zi de zi cu totii. Imi doresc. Ne dorim.

Fiecare isi doreste ceva: unul sa termine o facultate, altul sa isi cumpere un telefon, o masina, un gadget, altul sau alta sa se duca intr-o vacanta de vis, altul sa ajunga miliardar. Sau sa citim o carte (cati dintre noi nu am mai citit o carte de la un cap la altul?). Dorintele ne calauzesc visele si pasii pe care ii facem. Alergam ca naucii si ne dedicam tot timpul si energia noastra, lor: Dorintelor Noastre.

Acesta se vrea un blog al dorintelor mele. Majoritatea sunt dorinte materiale (mai am si cateva imateriale dar sunt scrise pe alt tip de blog – unul imaterial).Ma rog, sunt mai superficial din fire sa zicem. Oare Dorinta=Tentatie? Orice lucru mic care te tenteaza, automat devine o dorinta? Sa lasam filozofia pentru altii mai putin interesati de ce materiale si mai interesati de cele imateriale.

Suntem o lume de consumatori plina de tentatii la fiecare pas pe care il facem.

Deci, ce veti vedea/citi aici? Dorintele unui oarecare intr-o lume plina de lucruri de dorit…

Ce imi doresc in general? Ceea ce isi doresc majoritatea dintre noi: o masina mai buna, un computer mai performant, o vacanta mai frumoasa decat cea trecuta…si sanatate sa ne bucuram de ele (sanatatea este tot materiala oare?).

Dupa cum am mai spus, lumea in care ne miscam este plina de tentatii. O sa incerc sa le analizez si sa vi le arat pe toate cele care imi vin dinaintea ochilor si mainilor, si pe care voi avea norocul sa le testez…

In rest…puteti sa ma criticati cat “Doriti” de mult.

Eu “Imi Doresc” sa va placa acest mic loc din CyberSpace, plin de Dorintele mele.

Un Doritor…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *