Jos cu bigamia telecomenzilor….

Sincer, m-am cam saturat sa am in sufragerie vreo 5 telecomenzi: una pentru tv, una pentru receptorul digital, una pentru amplificator, una pentru mediacenter si una pentru dvd-player. Am inceput sa ma cam incurc in ele. Cred ca si voi aveti aceeasi problema.

Ce ar fi, daca le-am inlocui pe toate cu una mare, frumoasa si desteapta?

Una singura vreau! Vreau sa fiu fidel uneia singure, uneia UNIVERSALE! M-am saturat de bigamia telecomezilor….

Asa ca, cu zambetul pe buze, m-am apucat de cautat pe….Google :O).

Am cautat si am cautat, si am gasit 2 telecomenzi care mi-au facut cu ochiul. Ma rog, am gasit mult mai multe modele, dar in superficialitatea mea, nu o sa va arat decat modelele de mai jos. De ce? Pentru ca nu are rost sa ne incurcam ochii si memoria cu prea multe detalii.

1. Philips SRU9600/10.

Cica poti controla pana la 8 echipamente simultan. Are o baza de date IR universala: TV, VCR, DVD, SAT, Cablu, CD/MD, Receiver, amplificator, PVR, DVB-T, PC, CASETĂ, TV-DVD, TV-VCR si are si Scroll. In baza de date are peste 1100 de marci.

Pret: 346 RON pe domo.ro

2. Logitech Harmony One

Se pot controla 15 echipamente simultan. Se pare ca aceasta telecomanda are in baza de date peste 225000 de echipamente de la peste 5500 de producatori. Mai multe despre ea, cat si un ghid de instalare, gasiti excelent descrise pe site-ul Go4It.ro.

Pret: 571 RON pe Emag.ro

Oare care dintre ele o fi mai buna? La prima vedere pare Logitech-ul: are o baza de date mai mare, cu mai multi producatori. Sincer, arata si putin mai bine, pare mult mai ergonomica. Oare pe care sa o doresc?

Voi, cu care ati dori sa va petreceti restul zilelor pana la adanci batraneti ?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Jos cu bigamia telecomenzilor….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *