Regele a murit! Traiasca Regele!

Defunctul – inca in viata – ultraportabil premium de la Toshiba, Portege-ul R500 a fost inlocuit de curand, de cine credeti, de R600. Cu o carcasa din magneziu, cu un procesor Intel Core2Duo la 1.4 GHz, cu un hard disk SSD de 128 GB, fara unitatea optica, cantareste numai 0,78 kg. Bateria tine pana la 8 ore. Super Portabil. Pe langa toate aceastea, poate fi dotat optional cu un modul 3G de 7.2 Mbps. Cu o unitate optica inclusa, greutatea creste pana la 1 Kg. Pretul este unul pe masura perfomantelor sale, 3000 de USD.

Puteti sa fiti carcotasi si sa spuneti ca are ecranul prea mic (12.1 inch). Dar, in asta consta portabilitatea. Nu poti zice de un echipament ca este portabil (adica usor de transportat) daca are ecran de 20 de inch si 5 KG greutate.

Dar, avand si un Docking Conector, il puteti lega foarte usor cu ajutorul unui docking station la un monitor de 20 inch care va asteapta frumos pe birou.

Acum, nu-i asa ca il Doriti?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *