Un macbook de la Toshiba :O)

Mie mi-a atras atentia si s-ar putea sa il doresc.

Este vorba de noul Toshiba Satellite E105-S1402. Ce sa va spun despre el? In primul rand, configuratia este una de top: procesor Intel Core2Duo la 2,26 Ghz, 4 GB RAM, hdd de 320 GB. Mai are camera web, card reader, chiar si hdmi out pentru a putea face proiectii in HD (1080p). Ce mai are? Are chiar si tastatura luminata pentru momentele in care lumina in camera/birou lasa de dorit. Greutatea lui este una in limitele normale – 2,3 Kg. Aaaa..si sa nu uit: bateria tine pana la 5 ore si jumate. Si? Si este subtire si arata ca un macbook pro (ma rog,ca fostul macbook pro). Asa ca, poate fi o solutie pentru birourile voastre. Pretul este unul normal pentru configuratia pe care o are: 1250 USD. La noi inca nu l-am vazut la magazinele online. Mai caut.

Mai am si eu doua dorinte, pe care de altfel cred ca le aveti si voi: Sa avem si noi preturile din State la electronice si sa apara si la noi mai repede, nu dupa jumatate de an. Multumim!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *