Un HP ultraportabil…

Trecand prin showroom-ul unei anumite firme, mi-au picat ochii si inima pe o minunatie de notebook HP cu touchscreen de 12 inch. Modelul de la HP, 2710p, este si arata ca o mica bijuterie electronica.Este subtire, are o configuratie ok si este si usor. Nu mai vorbim de partea cu tablet pc care il face si mai util. Si cum mie imi cam trebuie unul pentru ca in Satellite-ul meu cel Pro cu abtibild de MAC pe el a cam picat apa din tavan, il cam doresc pe asta. Configuratia este urmatoarea:

HP Compaq 2710p Intel Core 2 Duo U7700 / 12.1” WXGA WVA/ 2048MB/ 120GB/ Modem&WLAN&Bluetooth/Vista Business. Bineinteles ca voi face downgrade la Vista ca nu vreau sa mai injur cand se va bloca aiurea.

 Daca vede cine trebuie, sa stiti ca il doresc… :O))

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *