Oferte concurente…

In plimbarea mea prin magazinele virtuale romanesti, nu am trecut cu vederea peste doua campanii promotionale de la  doua firme concurente in domeniu, care cam seamana bine de tot intre ele. Ofertele de altfel, mi se par destul de generoase, chiar tentante. Ambele. Despre ce este vorba? Iata..

Emag.ro ne incanta cu prima oferta: cumperi 2 notebook-uri Asus X59SL la pretul de 2259 RON si primesti gratuit un EEEPC de 779 RON. Deci, la o suma totala investita de 4518 RON, primesti inapoi 779 RON. Foarte ok.

Pe de alta parte, PcGarage.ro are si el o oferta: cumperi un notebook Asus de minim 4800 RON (sunt mai multe configuratii) si primesti gratis un EEEPC (nu se specifica de care). In lista au si un notebook mai ieftin, la 4200 RON, care nu este in stoc, deci nu s-a calificat la scaderea pretului la general.

Care din aceste oferte vi se pare mai avantajoasa? Voi pe care ati dori-o? Daca ar plusa cei doi ofertanti si ne-ar da notebook-uri EEEPC 1000H, parca mi-as dori si eu…. :O))

UPDATE: Si PcGarage ofera ca bonus acelasi tip de netbook Asus: Procesor la 900 Mhz, SSD 4GB, 512 RAM.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *