EEE de TOP

Asus, sare la gatul Apple cu noua oferta din gama EEE-PC: 2 modele de all-in-one pc (ET1602 si ET1603), cu touchscreen de 15,6 inch (pentru moment, cred eu) dar mult mai ieftine decat un iMac (cel putin asa presupun, tinand cont ca este din familia EEE si are un procesor Atom la 1,6 Ghz).  Diferenta dintre cele doua modele va fi de placa grafica: unul va fi cu placa integrata, pe cand celalalt – 1603 – va avea o placa grafica ATI Mobility Radeon HD3450. Cel putin pentru camera copilului mi se pare o idee excelenta. Si nu numai, cred ca si in mediul de business isi va dovedi utilitatea.

Deocamdata, hai sa-l lasam sa apara pe piata (cica in 20 noiembrie). Se pare ca pretul va incepe de la 685 USD pentru o configuratie cu 1.6GHz Intel Atom CPU, 1GB de RAM, 160GB hard disk, 15.6-inch LCD, Windows XP Home, camera web cu 1.3-megapixeli, wifi.

Si sa le uram o diagonala cat mai mare…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “EEE de TOP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *