Expressions by Saitek sau Ce mai face biroul tau?

Se pare ca lumea accesoriilor si echipamentelor de birou incepe sa prinda culoare. Incep din ce in ce mai multi producatori sa ofere echipamente si accesorii cu desene sau design-uri speciale, design-uri care sa creeze un mediu de lucru mai prietenos, mai insufletit si de ce nu, chiar mai productiv.

Se stie ca, daca un om este multumit de calitatea echipamentelor cu care interactioneaza (calculator, monitor sau imprimanta, etc) lucreaza mai cu placere si, deci, da un randament superior. Acum se trece la alt nivel. La cel vizual. Cum echipamentele de birou au inceput sa fie destul de performante, trebuie atrasa atentia utilizatorului altfel: prin design. Prin acest fapt a castigat Apple inimile oamenilor. Nu prin pret. Pentru un pic de stil si de a lucra cu “altceva”, multi nu se uita la costurile aferente. Pe de alta parte, aceste echipamente pot foarte bine sa se integreze in casele noastre, in functie de stilul fiecareia. Am putea in acest fel sa nu mai creeam discrepanta care apare intre un echipament de tip office si o camera de locuit. Le facem mai compatibile unul cu cealalta. Camera o sa para mai calda, mai locuibila poate chiar mai colorata si mai vie. V-am prezentat nu demult viitorul netbook de la HP, Vivienne. De gama de notebook-uri si imac-uri de la Apple deja stiti. Aceste arata mai stilat, dar inca nu au depasit, dupa parerea mea, status-ul de echipamente de birou. Sunt prea albe sau prea argintii. Oamenii doresc culoare si stil in viata lor. Oamenii, vor ceva deosebit care sa le bucure privirea si totodata sa le faca placere sa le utilizeze. A trecut vremea bejului, albului murdar sau atotprezentului negru in birourile noastre. Un birou mai “colorat”, nu neaparat in sensul tipator de colorat, ne-ar conferi mai multe energie, mai multa inspiratie, ne-ar motiva mai bine spus.

Azi, vizitand site-ul web al celor de la Saitek, am vazut si oferta lor: o oferta completa de tastatura, mouse, mouse pad si usb hub cu un design special. Design facut sa ne inveseleasca biroul, sa-i dea putina clasa, stil sau chiar o nota mai vesela. Un birou pe/la care sa lucram cu zambetul pe buze. Asteptam si gama de monitoare, unitati centrale sau de ce nu, gama de notebook-uri. :O)

Cateva idei care mi-au atras atentia mai jos…

Nu este ca va doriti un astfel de birou?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

One thought on “Expressions by Saitek sau Ce mai face biroul tau?

Leave a Reply

Your email address will not be published.